Home » Aktualności » Europejski Tydzień Autyzmu 2016

Europejski Tydzień Autyzmu 2016

18.11.2016

Przedstawiamy Wam program Europejskiego Tygodnia Autyzmu, który obchodzić będziemy od 1 do 7 grudnia. Śledźcie Nas na Facebooku, bowiem tam rozpocznie się rejestracja na niektóre wydarzenia.

Kochani! Przedstawiamy Wam program Europejskiego Tygodnia Autyzmu, który obchodzić będziemy od 1 do 7 grudnia. Śledźcie Nas na Facebooku, bowiem tam rozpocznie się rejestracja na niektóre wydarzenia tj.: seans filmowy, podczas którego Wasze dzieci będą miały zapewnioną opiekę i zajęcia grupowe, a Wy spokojnie będziecie mogli obejrzeć najnowszy film pt. „Życie animowane”, zapisy na bezpłatne zajęcia terapeutyczne m.in. (logorytmika, logopedia z elementami metody werbo-tonalnej, terapia pedagogiczna prowadzona elementami Metody Krakowskiej i nauką komunikacji, muzykoterapia, Growth through Play i inne). Zapisy obowiązywać również będą na wykład-poświęcony tlenoterapii hiperbarycznej. Dzięki Nam kolor niebieski- będzie kojarzył się ludziom z autyzmem nie tylko w Poznaniu!  Śledźcie Nasze działania i rejestracje na fanpage’u Fundacji!

Grupa Uniterra

Jest to grupa podmiotów wzajemnie powiązanych i działających na miarę szeroko rozumianego systemu oświaty.

FUNDACJA MIŚ

ADRES SIEDZIBY